Ovo je Nikolićev uslov za odlazak Škuletića!

Trener Partizana se složio sa time da pusti najboljeg strelca prethodne jeseni, ali samo pod određenim uslovom

Odjeknula je poput bombe čaršijom vest da je Lokomotiva iz Moskve poslala zvaničnu ponudu Partizanu za Petra Škuletića, vrednu, za ove prostore, ogromnih četiri miliona evra i koja je zatekla sve u Humskoj da u prvi mah nisu šta da rade.

Ponuda koja je stigla iz Rusije je iz reda onih koje se ne odbijaju, a toga su svesni i u crno-belom taboru i spremni su da prodaju svog najboljeg napadača, a prema pisanju "Sporta" na to nema ništa protiv ni trener Marko Nikolić koji je međutim postavio jedan uslov.

Zahtev stratega prvoplasirane ekipe Superlige Srbije jeste da u slučaju prodaje Škuletića njegova zamena se mora naći do petka i već za vikend se preključiti pripremama za drugi deo sezone, a kao jedna od potencijalnih zamena se pominje i nekadašnji igrač Brazilac Kleo, ali su problem njegovi finansijski zahtevi.

U svakom slučaju sasvim je jasno da s obzirom na to da se klub nalazi u očajnoj finansijskoj situaciji i da bi itekako dobrodošao novac od transfera, a iako Nikolić negira da ima bilo kakvu informaciju o tome da je stigla ponuda za njegovog najboljeg igrača prethodne jeseni, sve govori suprotno i da će centarfor napustiti Partizan.

(Telegraf.rs)