Divac bodrio Kingse u Sakramentu: Došao sam da vam pronađem novog Stojakovića! (VIDEO)

Bivši as NBA lige posmatrao je duel Sakramenta i Atlante, a zatim je ispričao medijima koji će biti njegov deo posla kad preuzme funkciju potpredsednika Kingsa

Legenda srpske košarke Vlade Divac vratio se u Sakramento gde će obavljati funkciju potpredsednika za košarkaške operacije kluba.

Divac je poredsednik Olimpijskog komiteta Srbije i kako je najavio posvetiće se radu u Kingsima posle završetka OI u Riju 2016. godine.

Divac se vraća tamo gde ga cene - u Sakramento!

Divac: Ostajem na čelu OKS do kraja olimpijskog ciklusa!

Ipak, Divac je prošle noći bio na meču Sakramenta i Atlante koju su Kingsi izgubili sa 110:103. nakon meča Divac je pričao sa novinarima o svojoj funkciji u Kingsima.

- Vratio sam se u Sakramento, malo ranije nego što sam mislio. Ali, znao sam da ću se jednog dana vratiti - rekao je srpski as i dodao:

- Moje veze po svetu mogu da pomognu skautima, da sagledamo talentovane igrače po svetu.

- Da nadjemo nekog novog Peđu Stojakovića. Osim toga, rad sa visokim igračima će biit moj deo posla - rekao je Divac.

- Moje najbolje NBA godine su bile u Sakramentu. To uzbuđenje koje smo osećali bilo je neponovljivo. Zato sam uzbuđen što ču onovo biti deo ovog tima.

- Imamo dobre igrače, novu Arenu.. napadački smo dobra ekipa, ali odbrambeno treba da se popravimo. Za napad treba talenat ali odbrana je nešto što se igra srcem.

Na pitanje šta misli o Demarkusu Kazinsu Divac je duhovito odgovorio:

-On je najtalentovaniji centar u ligi mora da napreduje. Šejkil o Nil nije bio tako talentovan, bio je jak i dominantan. Ja sam bio talentovan ali nisam bio jak... Demarkus mora da nastavi da radi -poručio je Vlade Divac.

(Telegraf.rs)