Mihajlovića hoće Napoli, a predsednik Parme je uhapšen!

Iz Serije A nam dolaze najznačajnije vesti ovog jutra

Sve udarne vesti nam dolaze sa Apeninskog poluostrva! Prva je da je predsednik Sampdorije Masimo Ferero priznao da je Napoli veoma zainteresovan za trenera njegovog tima Sinišu Mihajlovića, a druga da je predsednik Parme Đanpjetro Manenti uhapšen zbog pronevere i pranja novca.

- Napoli veoma ceni Sinišu i veoma je zainteresovan za njega. Benitez je odličan trener, ali često menja klubove. Nikada ne bih mogao da sarađujem sa njim jer ne govorim španski, a slabo znam i engleski - rekao je Ferero, a prenosi Fudbal Italija.

Benitezu u junu ističe ugovor sa Napolijem i najverovatnije će napustiti klub, a među glavnim kandidatima za upražnjeno mesto spominje se upravo srpski stručnjak. Mihajlovićev tim ove sezone beleži odlične rezultate u Seriji A i nalazi se na deobi petog mesta sa Fiorentinom sa 45 bodova.

 

Što se tiče Parme, Manenti je uhapšen zajedno sa 21 osobom zbog sumnje da su prikazivali lažne finansijske podatke u poslovanju.

On je na čelo Parme došao u februaru nakon što je kupio klub od Rezarta Tačija.

Parma se nalazi u teškoj finansijskoj situaciju, a zbog neisplaćenih zarada igračima i zaposlenima ekipa koju trenira Roberto Donadoni nekoliko puta kažnjavana je oduzimanjem bodova.

(Telegraf.rs/Tanjug)