Pet stvari koje je Vujošević skriveno poručio Pavloviću, ne izgovarajući njegovo ime!

Trener crno-belih je na konferenciji za novinare priznao da je došlo do sukoba sa najzvučnijim imenom među igračima Partizana

Informacija da se Aleksandar Pavlović sukobio sa Duškom Vujoševićem i da zbog toga napušta Partizan izazvala je pravi mali zemljotres u srpskoj sportskoj javnosti.

Trener crno-belih održao je konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Budućnosti, na kojoj je potvrdio da je došlo do sukoba sa Pavlovićem.

Osim o očekivanjima pred duel protiv Podgoričana, Vujošević je dobar deo vremena posvetio objašnjavajući kako je do sukoba došlo na trening utakmici protiv Mege, i indirektno o samom Pavloviću.

Izdvajamo pet najupečatljivijih rečenica Duška Vujoševića o miljeniku Grobara.

1. U svom stilu, Vujošević je bio zagonetan, ali istovremeno i oštar u komentarima.

Nije pominjao Pavlovića, ali ga indirektno optužio za sraman odnos prema dresu na trening utakmici pred meč protiv Budućnosti.

- Odnos pojedinih igrača na utakmici sa Megom nije bio dobar i mislim da je svaki propust pred ovako bitnu utakmicu nedopustiv.

2. Nastavak je bio još oštriji, a sami zaključite da li je ovom rečenicom Vujošević doveo u pitanje ponos i obraz Pavlovića.

- Svih ovih godina sam pravio rezultate selektirajući ljude koji imaju ponos i obraz, koji daju svoj maksimum, bez obzira da li je u pitanju prijateljska utakmica ili meč Evrolige.

3. Pavlović se smatra odgovornim za kršenje klupske discipline...

- Situacije mogu biti ovakve i onakve, svako svojom reakcijom mora da vodi računa da ne remeti klupsku disciplinu.

4 . Po Vujoševićevim rečima se može naslutiti da je Pavlovićev greh utoliko veći zato što je on najveće ime u crno-belom taboru.

- Interes tima je da postoji timski duh i da najbolji igrači i igrači sa najvećim imenom budu za primer ostalima.

5 - Za kraj, trener Partizana je ostavio mogućnost da se sukob reši, ali zahteva izvinjenje Pavlovića.

- Ne dozvoljavamo nikome da ruši tim, a svakome ćemo dati pravo da ispravi grešku.

(D.U.)