Matijašević najavio odlaske iz Čukaričkog!

Sportski direktor tima sa Banovog Brda istakao da će Čuka na leto podmladiti ekipu, ali će kostur tima ostati isti

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da postoji veliko interesovanje evropskih klubova za nekoliko fudbalera tog tima i poručio da će naredne sezone ekipa biti podmlađena.

- Spremili smo se za leto. Sigurno će biti dva-tri odlaska i samim tim popunićemo ekipu sa isto toliko adekvatnih pojačanja. Cilj je da ostane kostur tima, ali da pojedini fudbaleri koji su tu duže odu u inostranstvo. Tu su naravno i momci iz naše omladinske škole - rekao je Matijašević za zvanični sajt Čukaričkog.

On je dodao da žali što je njegov tim u poslednjem minutu ispustio pobedu protiv lidera prvenstva Partizana (2:2) u minulom kolu Superlige.

- Jedino ostaje žal za pobedom, sve ostalo je bilo dobro - igra, disciplina, zalaganje, popunjene tribine - istakao je Matijašević i dodao da se kapiten Igor Matić oporavio od povrede.

- Na oporavku su jedino Andrija Pavlović i Nikola Stojiljković, koji je na terapiji. Mislim da će svi biti spremni za Donji Srem.

Kako je fudbaler Čukaričkog pogodio TAČAN REZULTAT Zvezde na tiketu i još dva meča Super lige? (FOTO)

Prema njegovim rečima ambicije kluba ove sezone su da se tim kroz Superligu plasira u evropsko takmičenje i finale Kupa Srbije, nakon što posle prvog meča Čukarički ima prednost protiv Voždovca (2:0). Čukarički će 4. aprila gostovati ekipi Donjeg Srema u 21. kolu Superlige.

(Telegraf.rs)