NAVIJAJMO ZA NJEGA: Dva meča ga dele od milion dolara!

Momak po imenu Derek Stivens je bio izuzetno hrabar kada je uplatio 20.000 dolara da će Mičigen Stejt osvojiti NCAA ligu, a sada bi za to mogao da bude pedesetostruko nagrađen

Za kockanje i sportsko klađenje često se kaže da morate imati hrabrosti ukoliko zaista želite da osvojite veliki novac. Zato i malo ljudi sme da uradi ono što je učinio Derek Stivens iz SAD koga u vom trenutku dele samo dve utakmice od toga da osvoji milion dolara.

On je skupio hrabrost i 5. decembra 2014. godine uplatio 20.000 dolara na to da će košarkaška ekipa Mičigen Stejta osvojiti NCAA šampionat i to u trenutku kada su se njene šanse da to učini bile 50:1 i kada je malo ko verovao da će uopšte uspeti da se nađu na fajnal foru NCAA lige koji je na programu predstojećeg vikenda.

Ukoliko se zaista dogodi da Spartanci osvoje titulu on će olakšati jednu kladionicu u Las Vegasu po imenu "Zlatni grumen" za najveću svotu koju je ona ikada isplatila u njenom postojanju.

Direktor za opklade iz "Zlatnog grumena" Toni Miler je lično odobrio Stivensovu uplatu i ovim povodom je izjavio da nikada nije prihvatio opkladu koja bi realno mogla da donese gubitak od milion dolara njegovoj firmi.

Što se tiče Dereka Stivensa on kaže da nije verovao da će doći toliko blizu dobitka, ali da mu polako već zvecka taj silni novac u ušima. U slučaju da zaista njegov tiket bude dobitan, rekao je da će dati bonus zaposlenima koji rade u njegovoj građevinskoj firmi, kao i jednoj bejzbol akademiji, a da će ostatak uložiti u širenje biznisa.

Ipak, do svega toga Mičigen Stejtu predstoji prvo polufinale protiv čuvenog Djuk koledža koji sa klupe predvodi selektor reprezentacije SAD Majk Križevski.

(Telegraf.rs)