Manćini kao Vujošević: Kaznio igrače treningom u zoru - i to na Uskrs!

Fudbaleri Intera su već sedam kola bez pobede, deseti su na tabeli, odigrali su samo nerešeno sa poslednjeplasiranom Parmom, pa ih je jutro posle meča čekalo neprijatno iznenađenje

Fudbaleri Intera po ko zna koji put ove sezone razočarali su navijače, sebe i trenera Roberta Manćinija, jer su odigrali samo 1:1 protiv poslednjeplasirane Parme. Ljut zbog nezalaganja igrača u tom meču, Manćini je kaznio ekipu zakazavši trening dan posle meča, i to na Uskrs - u osam sati!

Poznato je da slične kaznene mere s vremena na vreme primenjuje i trener košarkaša Partizana Duško Vujošević na svojim igračima uglavnom posle poraza ili loše igre.

Igrači Intera su u trening centar počeli da pristižu već od 07:30 sati, još krmeljivi i neispavani, a dočekali su ih smrknuta lica Manćinija, sportskog direktora Pjera Ausilija i Havijera Zanetija, legende kluba i jednog od potpredsednika.

Manćini se najpre u ambijentu grobne tišine u svlačionici obratio fudbalerima kojima je govorio o dostojanstvu, odanosti i požrtvovanju, elementima koji su im nedostajali protiv Parme. Igrači su potom podeljeni u dve grupe, odradili su kondicioni trening i posle 50minuta završili seansu.

Inter je trenutno deseti na tabeli i bez pobede je već sedam kola.

(Telegraf.rs)