Napadnuti Mirosavljev možda neće ići na Olimpijadu! (VIDEO)

U napadu Mirosavljev zadobio povredu pršljena zbog čega neće moći da trenira. Protiv napadača Nedvidek Dalibora, sledi tužba

Zbog povreda koje mu je danas naneo komšija Dalibor Nedvidek (53) dok je u dvorištu ispred zgrade snimao svoju ćerkicu kako uči da vozi bicikl, naš strelac Nemanja Mirosavljev (42)možda neće putovati na Olimpijadu u Londonu.

Brutalno napadnutom olimpijacu u streljaštvu ukazana je pomoć u Urgentnom centru, gde mu je stavljena medicinska kragna.

- Odmah sam otišao u Urgentni centar. gde su mi stavili medicinsku kragnu jer mi je povredio pršljen sa kojim već duže vreme imam probleme. Zbog toga, naravno, neću moći da treniram neko vreme, a sutra će mi na pregledu reći šta će dalje biti - rekao je Mirosavljev.

Siledžija je pretio olimpijcu, govoreći mu da se dere ispod njegovog prozora, vređao ga, optuživao, a potom ga je i dva puta napao pesnicama, i to pred decom. Pribrani Mirosavljev sve je zabeležio kamerom sa namerom da komšiju osujeti u pokušaju da se fizički obračunaju.

- Ti to snimaš da me uhapse? Jesi li namestio to sa ovim tvojim pe*erima? Da, sa tim žutim pe*erima. Jesi li pripremio sa svojim političarima šta ćeš da mi radiš? Sa tim tvojim političarima što stoje iza tebe, olimpijca. Ugasi to pa da se popi**amo kao ljudi. Kazao si: "Dođi da te vidim, pa ajde sad da te vidim - rekao je između ostalog izbezumljeni Nedvidek, dodajući  i pretnju da će ubiti Mirosavljeva.

Nakon vikanja krenuo je u napad, objašnjava Nemanja Mirosavljev.

- Prvo me je udario rukom u glavu, zbog čega i nosim kragnu, a onda nogom u stomak i još jednom u glavu.  On očigledno nije normalan kad se ne libi da u sred bela dana napadne čoveka sa decom - rekao je on i dodao da sa ovim komšijom ima probleme već duže vreme.

Nosilac bronze sa Svetskog prvenstva 2010. u Minhenu i zlatne medalje na Mediteranskim igrama 2007. u Bariju, demantovao je da je član Demokratske stranke i najavio da će podneti tužbu za napad.

- On teroriše sve, a komšije su zabrinute jer se u dvorištu zgrade igra mnogo dece - naglasio je Mirosavljev.

Dalibor je zaposlen u muzeju Vojvodine, kao kustos za numizmatiku. Zvanje kustosa dobio je 1998. godine, a rođen je 1959. godine.

(Telegraf.rs/Izvor:Alo)