Kao da su okoreli kriminalci: Ovako je američka policija hapsila Peru Antića i Sefološu! (VIDEO)

Na snimku koji je u međuvremenu procureo vidi se kako policija brutalno obara Sefološu na asfalt i gnječi ga dok mu stavlja lisice.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Olimpijakosa Pero Antić i njegov saigrač iz Atlante Hoksa Tabo Safološa, osetili su dobro poznatu brutalnost američke policije na svojoj koži.

Novi detalji istrage: Pero Antić fizički napao policajca!

Pero Antić je ponovo slobodan čovek

Dvojicu profesionalnih sportista pripadnici njujorške policije su uhapsili ispred jednog noćnog kluba na Menhetnu, gde se dogodio incident u kome je 22-godišnjak nožem povredio košarkaša Indijane Krisa Kouplenda, njegovu suprugu i još jednu žensku osobu.

Na snimku koji je u međuvremenu procureo vidi se kako policija brutalno obara Sefološu na asfalt i gnječi ga dok mu stavlja lisice. Tom prilikom je košarkaš teže povređen, što je potvrdio i njegov klub  Atlanta, koji se oglasio saopštenjem u kome navodi da če njihov igrač zbog preloma potkolenice morati na operaciju. 

Odmah pored te gužve vidi se i Antić koji sedi na trotoaru sa lisicama na rukama i odgovara na pitanja nekolicine policajaca koja su ga okružili. Čitav prizor bi za one neupućene delovao kao da je u pitanju hapšenje opasnih kriminalaca, a ne vrhunskih sportista.

Obojica igrača su posle nekoliko sati pušteni na slobodu.

(Telegraf.rs)