Amerikanci stavili Džej Džej i Jarića na listu najružnijih sportista sveta!

Najružniji sportista sveta je bivši engleski fudbaler Ijan Douvi. Na skandaloznoj listi se našao čak i Frank Riberi koji je imao brojne operacije na licu zbog automobilske nesreće u detinjstvu

Američki internet portal Bličer riport objavio je listu 100 najružnijih sportista sveta na koju se "plasiralo"  i dvoje Srba - Marko Jarić i Jelena Janković.

Jankovićeva je zauzela 29. mesto i jedina je sportistkinja na listi, na kojoj je mesto našla još samo jedna žena - američka sportska novinarka Andrea Kremer. Džej Džej se na listi našla jer, po mišljenu tvoraca iste, ne izgleda kao da je pripadnik "naše vrste", mada joj se priznaje da ima lepo telo.

Jarić je dospeo na 93. mesto liste, a u obrazloženju njegovog izbora navodi se da izgleda kao "paranoični Stjuart Litl" i da mu oči svakog trenutka mogu "napustiti lice". Ipak, američki novinari odali su priznanje Jariću jer je oženio jednu od najpoželjnijih žena sveta Adrijanu Limu.

Najružniji sportista sveta po izboru sajta je bivši engleski fudbaler, sada trener, Ijan Douvi koji je po njima u mlađim danima izgledao kao Slot iz filma Gunisi.