77 vezanih trojki zvezde NBA lige (VIDEO)

Stiven Kari je izazvao pravu histeriju među novinarima koji su bili prisutni na treningu Voriorsa kada je vezao 77 uzastopnih trojki iz različitih pozicija

Stiven Kari prosto razbija ove sezone u NBA. Jedan je od najboljih strelaca u ligi i zajedno sa Klejom Tompsonom predvodi Golden Stejt, najbolji tim u Zapadnoj diviziji.

U dosadašnjem toku sezone gotovo da nema statističkog parametra u kome nije briljantan, a to je sve rezultat napornog treniranja i vežbanja na treninzima. Koliko zaista dobro radi na treninzima govori i najnovija vest koja glasi da je na jednom od njih pogodio 77 trojki zaredom i to iz različitih pozicija.

Kari na svakom treningu šutira 100 lopti iza linije 7,25 metara i to tako što ima po 10 šuteva iz 10 razlličitih pozicija, pa je tako radio i na jednom od poslednjih treninga i napravio neverovatnu stvar. Inače do kraja je ubacio ukupno 94 šuta iz tih 100 pokušaja.

Zaista, iako je u pitanju trening ovo je neverovatna preciznost i sigurnost, pa zato i ne čudi što mu je procenat uta za tri poena u ligi skoro 45%. Pogledajte kako je izgledao deo tog treninga.

 

(Telegraf.rs)