PRETNJA VEKA: Ubio bih Mejvedera za manje od 30 sekundi (VIDEO)

Sve više MMA boraca će navijati za Manija Pakjaa u borbi veka protiv Mejvedera, a jedan od njih je i Konor Mejveder koji kaže da bi mogao za manje od pola minuta da uguši svetskog boks šampiona

Čitav svet sa nestrpljenjem iščekuje sigurno najveću borbu ove decenije između dva velika šampiona Flojda Mejvedera i Manija Pakjaoa. Svi se dele na navijače, jednog ili drugog, a interesantna situacija se događa među njihovim MMA kolegama koji su listom uz omalenog Filipinca.

Jedna od onih koja je prva dala podršku Pakjaou je najbolja žena borac, rekorderka i bantam šampionka Ronda Rouzi koja je ga je posetila u njegovoj kući kako bi mu pružila podršku uoči najveće borbe u njegovoj karijeri koja ja zakazana za maj.

Rondinim stopama je krenula još jedna UFC zvezda Konor MekGregor, poznat po svom lajavom jeziku i nepromišljenim izletima u javnosti, a sada je u magazinu Eskvajer odgovorio na pitanje šta misli o Mejvederu.

- Ne gledam ga kao čoveka koji je ekspert u jednoj oblasti, već kao početnika u 10 drugih oblasti. Ako umeš da boksuješ, šta će se dogoditi, ako te zgrabim za noge? Ako se nađem oči u oču sa Flojdom Mejvederom i da se nas dvojica borimo, mislim da bih ga ubio za manje od 30 sekundi. Bilo bi mi potrebno manje od pola minuta da se uvijem oko njega poput zmije i ugušim ga - rekao je MekGregor.

(Telegraf.rs)