Teodosić otkrio ime jedinog kluba u koji bi voleo da se vrati!

Igrao sam tamo četiri godine, stekao veliko iskustvo, prijatelje, osvajao titule... Taj period proveden u Atini zauvek će mi biti urezan u srcu, rekao je sjajni srpski plejmejker

Plejmejker srpske reprezentacije Miloš Teodosić otkrio je grčkim medijima ime kluba u kome bi voleo da nastavi karijeru kada jednog dana bude napustio CSKA. Njemu bi se, kaže, jedino vratio!

Teodosić je sa svojim timom poražen u trećem meču četvrtfinalne plej-of serije protiv Panatinaikosa u Atini, mestu gde je srpski plej proveo važan deo karijere, doduše na drugoj strani grada, u Pireju, za koji ga vežu najlepša sećanja.

Na konkretno pitanje da li bi voleo da se vrati u redove atinskih crveno-belih, Teo je odgovorio:

- Ako bih jednog dana odlučio da se vratim u neki od klubova u kojima sam već igrao, to bi bio samo Olimpijakos! Igrao sam tamo četiri godine, stekao veliko iskustvo, prijatelje, osvajao titule... Taj period proveden u Atini zauvek će mi biti urezan u srcu - rekao je Teodosić.

Organizator igre Moskovljana je u karijeri igrao za samo četiri kluba: FMP (bio je na pozajmici u Čačku), Olimpijakos i CSKA.

(Telegraf.rs)