I Tomas Miler u istoriji, a tek mu je 25 godina! (VIDEO)

Reprezentativac nemačke je postao najbolji strelac iz svoje zemlje u Ligi šampiona, a uskoro bi mogao to da bude u svim evropskim takmičenjima

Brazilac Nejmar se upisao u istoriju Barselone kao strelca 1.000. gola za taj klub u evropskim takmičenjima, a pored njega i Tomas Miler iz Bajern Minhena je takođe upisao svoje ime u almanahe nemačkog fudbala.

Ovim golom Nejmar je ušao u istoriju Barselone (VIDEO)

Reprezentativac Nemačke i napadač Bavaraca je uz dosta sreće posle udarca iz daljine pri čemu je lopta promenila pravac i prevarila potpuno indisponiranog golmana Porta, zatresao mrežu portugalskog tima.

Mileru je to bio ukupno 27. pogodak u Ligi šampiona, u karijeri čime je postao najefikasniji nemački fudbaler u najelitnijem evropskom fudbalskom takmičenju. On je preskočio dosadašnjeg rekordera Marija Gomeza koji ih je dao 26 u dosadašnjoj karijeri.

Inače najbolji nemački strelac u evropskim takmičenjima je legendarni bombarder Gerd Miler sa ukupno 35 pogodaka i to sve u dresu Bajerna iz Minhena, ali trebamo li uopšte dodati da njegov prezimenjak Tomas ima tek 25. godina, a ako ovako nastavi vrlo brzo će ga prestići.

(Telegraf.rs)