Deset najboljih koreografija Delija i Grobara na Večitim derbijima (FOTO) (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde i Partizana oduševljavaju navijački svet atmosferom koju stvaraju u međusobnim duelima, a Telegraf je izdovijio po pet najupečatljivijih koreografija pristalica obe ekipe na derbijima

Večiti derbi je prilika za navijače Crvene zvezde i Partizana da prikažu najbolje od sebe na tribinama. Koreografije, barjaci, pirotehnika i ostale navijačke akcije pripremaju se mesecima unapred, kako bi za derbi sve bilo spremno.

Pristalice crveno i crno-belih poslednjih godina su na derbiju na severnoj i južnoj tribini pravili koreografije kojima se divio navijački svet širom Evrope i sveta.

I Delije i Grobari bili su više nego maštoviti na prethodno odigranim derbijima. Neutralni posmatrači su mogli da uživaju u slikama i atmosferi koji su pravili, bilo da je u koloritu dominirale crno ili crveno-bele boje.

Mogli smo da vidimo zastave, šetalice, velike parole na ogradi, pa čak i markere koje su navijači navlačili na sebe, ne bi li slika izgledala lepše. Sve je bilo praćeno frenetičnim navijanjem, kakvo retko gde može da se vidi.

Obe navijačke grupe su koreografije pravile i na svom terenu i u gostima. Izdvojili smo po pet najupečatljivijih od strane Zvezdinih i Partizanovih navijača i poređali ih po hronološkom redu.

Vi procenite ko je imao bolje koreografije.

DELIJE

 

GROBARI

Sve o 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)