Zbog ove izjave se sada svi smeju golmanu Bajerna!

- Pokazaću Mesiju ponovo ko je glavni, kao što sam to uradio na Svetskom prvenstvu - izjavio je Nojer uoči meča sa Barselonom, što je posle njihovog duela izazvalo podsmehe svetske javnosti

Golman Bajerna Manuel Nojer bio je pravi junak svoje ekipe do 77. minuta polufinalne utakmice Lige šampiona koji je njegova ekipa igrala na Kamp Nou.

PRAVA BARSA RAZBILA LAŽNU: Mesijeva magija za 3 minuta srušila Bajern (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativni golman Nemačke branio je fenomenalno sve dok Mesi po prvi put nije zatresao mrežu i postigao tada 77. gol u najelitnijem takmičenju. Nekoliko minuta kasnije Argentinac je ponovo poslao loptu iza leđa Nojera, da bi konačan rezultat postavio Nejmar u nadoknadi vremena i tako doneo Barseloni, po mnogima, nedostižnu prednost pred revanš, koji je na programu već u utorak.

Ipak, Manuel Nojer se ne slaže sa tim mišljenjem i veruje da njegova ekipa može da napravi pravi podvig u drugoj utakmici na Alijanc areni.

- Utakmica protiv Barselone je finale pre finala. Naš cilj je da napravimo čudo u Minhenu. Pre dve godine smo dominirali protiv Barselone u oba polufinalna meča, sada se situacija promenila. Ovoga puta oni nemaju problema sa povredama a Mesi se vratio u svoju najbolju formu. Znam da smo suočeni sa teškim zadatkom u revanšu, ali uveren sam da ćemo imati svoje šanse za podvig i prolaz dalje - izjavio je Nojer u najavi utakmice protiv Barselone.

On se posebno osvrnui na glavnu zvezdu Barselone, Lionela Mesija, i poručio je da će mu pokazati ko je glavni, ponovo, kao što je to uradio na Svetskom prvenstvu, kada je Nemačka pobedila Argentinu u finalu.

- Imam puno poštovanje za Mesija i sve što je postigao do sada. On je veoma skroman. Ali, ključno je da pokažeš autoritet kad si sa njim na terenu i da pokažeš ko je gazda kad se sretneš sa njim. To sam uspeo da uradim u finalu Mundijala i uradiću to ponovo - izjavio je Nojer.

Sada, nakon što ga je Mesi dva puta savladao u prvom polufinalu, čitav svet sa podsmehom se priseća njegovih hrabrih reči pre duela sa Barselonom.

(Telegraf.rs)