Ako mi ne daš poen, nismo više prijatelji! (VIDEO)

Dvojica tenisera koji su veoma dobri drugari žestoko su se posvađali zbog jedne diskutabilne situacije meču na turniru u Ženevi

Na teniskim mečevima smo do sada imali prilike da vidimo različite scene, ali čini se da nismo imali prilike da prisustvujemo nečemu ovakvom. Duel druge runde turnira u Ženevi između Jirgena Melcera  i Žoaoa Souze zakuvao se pred kraj prvog seta i to baš žestokog kada su pale i teške pretnje.

Sve je počelo na servis austrijskog tenisera pri rezultatu 40:40, Melcer je odigrao jedan "drop šot", lopta je odskočila jednom, a onda je usledio diskutabilan momenat. Melcer je smatrao da je loptica dva puta udarila u Souzino polje, sudija u stolici pred čijim očima se sve događalo nije se oglasio dok je portugalski igrač tvrdio da je stigao na vreme da udari lopticu.

Njih dvojica su počeli da se žestoko prepiru i raspravljaju, a Melcer je onda potpuno bio izgubio živce i preteći rekao Souzi:

- Ako mi ne daš ovaj poen, naše prijateljstvo je završeno.

Toliko je bio siguran u sebe Austrijanac, ali Portugalac nije popustio i rekao da je spreman da rizikuje njihovo drugarstvo koje su izgradili tokom igranja na ATP turu, tako da je njemu pripao poen, a ubrzo i gem i set, a onda i meč.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je Melcer bio u pravu, a Souza se javno izvinio zato što je pogrešno procenio i loše video šta se dogodilo, a videćemo da li mu je drugar oprostio.

(Telegraf.rs)