I NOVAK UZ BOJANU: Srpski teniser gleda Evroviziju i zove fanove da glasaju za Srbiju! (FOTO)

Najbolji igrač sveta zajedno sa suprugom Jelenom i prijateljima posmatra prenos iz Beča i aktivno preko društvenih medija poziva sve navijače da glasaju za Bojanu Stamenov

Svi su ove večeri uz našu predstavnicu na Evroviziji Bojanu Stamenov koja je briljirala u svom nastupu na finalnoj večeri, a podršku je dobila i od mnogi javnih ličnosti i sportista. Među njima je i Novak Đoković koji pomno prati putem televizije prenos iz Beča i putem društvenih mreža poziva svoje fanove da glasaju za Srpkinju moćnog glasa.

BOJANA PONOVO RAZBILA! Pogledajte nastup srpske pevačice u finalu Evrosonga (VIDEO)

Najbolji teniser sveta zajedno sa svojom suprugom i prijateljima posmatra prenos Evrosonga u Parizu, a to je podelio i sa svojim pratiocima na Tviteru. On je okačio fotografiju i izna nje napisao da je već osigurao dva glasa za Srbiju od svojih prijatelja iz Italije sa kojima gleda spektakl i pozvao svoje navijače da glasaju i oni.

- Gledam Evroviziju sa Edom, Elom i Jelenom. Imamo dva ssigurna glasa iz Italije. Glasajte za Srbiju - napisao je Novak, a pre toga je okačio delić presme koju peva Bojana Stamenov.

SLIKA BOJANE STAMENOV ZA KOJOM JE POLUDEO INTERNET: Ovako su je fanovi nacrtali! (FOTO)

EVROVIZIJA JE UPRAVO SAD POSTALA BOLJA: Bojana fascinirala pevača Duran Duran!

Sva dešavanja u finalu Evrosonga možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)