Pao dogovor: Partizan sa Milinkovićem napada Ligu šampiona!

Trener crno-belih dobio novi mandat od kluba

Fudbalski klub Partizan i trener novog šampiona Srbije Zoran Milinković obnovili su saradnju na još dve godine, saopštio je klub iz Humske na zvaničnom sajtu.

Prethodni ugovor Milinkoviću je istekao sa završetkom sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je iskusni trener došao na mesto šefa struke crno-belih.

Posle osvojene titule šampiona Srbije, novi dogovor je brzo postignut.

- Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu – rekao je Zoran Milinković, koji je parafirao novu saradnju u društvu generalnog direktora kluba Miloša Vazure.

Pred Milinkovićev je sada ozbiljan zadatak, onaj prvi je da napravi pravi izbor igrača u predstojećem prelaznom roku, a onda i da pripremi ekipu za kvalifikacije Lige šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola već polovinom jula, kada kreće i Superliga Srbije po novom sistemu.

(Telegraf.rs)