Partizan vraća još jedan biser koji je izgubio?

Crno-beli žele da u Humsku vrate jednog od igrača poniklih u omladinskoj školi, a da nisu ni minut nastupali u seniorskom timu

Partizan po dobroj i isplativoj praksi se ponaša u svakom prelaznom roku i zato nema potrebe da se i ove sezone prekine sa tradicijom vraćanje nekadašnjih asova ili izdanaka omladinske škole u Humsku. O tome se već uveliko priča i piše poslednjih nedelja, a posle Marka Šćepovića, Lomića, Smiljanića, Jovanovića, sada je još jedno i ne toliko poznato ime isplivalo u javnost.

Reč je o Luki Stojanoviću, nekadašnjem kapitenu generacije "94" godište kojoj su pripadali i Lazar Marković i Aleksandar Mitrović, a koji je odlučio da ode u inostranstvo još pre nego što je prekomandovan u seniorski tim. Kako pišu "Novosti", crno-beli žele da imaju spremnu zamenu za Nikolu Drinčića, ako napusti klub tokom leta i pronašli su je u svom detetu.

Stojanović je 2012. godine bez i minuta nastupa u prvom timu otišao u lisabonsk Sporting, gde je jednu sezonu igrao za mladi, a jednu za B tim slavnih "lavova". Prošlog leta je odlučio da sreću potraži negde drugo i pronašao je na Kipru u dresu Apolona gde je odigrao odličnu sezonu u kojoj je i četiri puta bio strelac.

Ovaj 21-godišnji fudbaler može da pokrije više pozicija u timu, od defanzivnog, reko centralnog, do isturenog veznog igrača što bi veoma značilo Zoranu Milinkoviću.

Podsetimo, da je Partizan već pronašao i zamenu za Andriju Živkovića ukoliko ovaj napusti klub, takođe u izdanku svoje škole, a reč je o Nikoli Trujiću koji je prethodne dve sezone proveo u Napretku i u toku narednih dana bi trebalo da potpiše ugovor sa matičnim klubom.

(Telegraf.rs)