Tole pristao na vanredne izbore u FSS! Da li je ovo kraj njegove vladavine?

Predsednik FSS prihvatio je zahtev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora, koji se neće održati pre septembra ove godine

Tomislav Karadžić je prihvato predlog Fudbalskog saveza Beograda za održavanje vanrednih izbora u FSS!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije saopštio je nakon višesatne sednice Izvršnog odbora FSS da je prihvatio predlog za održavanje vanrednih izbora, na inicijativu FSB.

U julu će biti održana Skupština FSS, na kojoj će biti utvrđen redosled procedura, a Karadžić je potvrdio da će biti izbora, ali ne pre septembra.

- Ne želim da prejudiciram. Izbora sigurno neće biti pre septembra - rekao je Karadžić posle sednice.

Predsednik FSS je istakao i da je u razgovorima sa čelnicima UEFA dobio upozorenje zbog mešanja politike u fudbal.

- Mišel Platini je obećao da će poslati svoje ljude u Srbiju da se pobrinu oko funkcionera koji se pozivaju na određene političke strukture - rekao je prvi čovek srpskog fudbala.

Predsednik FSB i funkcioner Crvene zvezde Slaviša Kokeza zadovoljan je napustio sastanak.

- Vodili smo civilizovan sastanak oko tema od krucijalne važnosti za srpski fudbal i očekujem da ćemo vrlo brzo znati precizan datum vanrednih izbora u FSS - rekao je Kokeza.

Najviše vremena na sednici IO FSS potrošeno je na analizu superligaških utakmica koje su označene kao sumnjive.

- Jedan sudija je bio povezan sa nečasnim radnjama i on je skinut sa liste. Imena klubova i funkcionera koji su povezani sa kladionicama dobićete direktno od UEFA i istražnih organa - rekao je Karadžić.

Karadžić nije želeo da otkrije za koga je glasao na izborima za predsednika FIFA. Kada su mu novinari postavili to pitanje izbegao je odgovor.

- Verujte mi, čim sam izašao iz sale, zaboravio sam za koga sam glasao - rekao je Karadžić.

(Telegraf.rs)