Duško Tošić za Telegraf: Bilić me je doveo u Bešiktaš, žao mi je što je otišao!

Srpski fudbaler, novi igrač višestrukog prvaka Turske, za naš portal izneo prve utiske po potpisivanju ugovora sa istanbulskim velikanom

Ruka je stisnuta, osmesi na licima - paraf je stavljen! 

Srpski fudbaler Duško Tošić je novi igrač turskog velikana Bešiktaša, od utorka 2. maja i zvanično, kada je u društvu visokih predstavnika istanbulskog kluba potpisao ugovor u trajanju od dve godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Još se tinta sa ugovora nije pošteno osušila, a Tošić je za telegraf.rs izneo prve utiske o dolasku u redove kluba koji je 13. puta bio prvak države, a minulu sezonu završio na trećoj poziciji.

Bravo, majstore: Duško Tošić potpisao za turskog velikana!

Duško Tošić postigao gol posle asistencije za TV špice! (VIDEO)

Duško, pre svega, čestitke na potpisu, veliki dan za vas.

- Hvala na čestitkama. Lep je osećaj biti ovde, Bešiktaš je veliki klub sa najvećim ambicijama i zato sam, pored mnogoborjnih ponuda koje sam dobio, izabrao upravo Bešiktaš - rekao je Tošić za telegraf.rs nedugo pošto se obavezao na vernost istanbulskom klubu, a zatim dodao:

- Od naredne sezone Bešiktaš će igrati na novom, zaista prelepom stadionu, koji se nalazi na samom Bosforu, tik uz more. Planiraju se dobra pojačanja, napadamo Ligu šampiona. I ove sezone je to bio plan, ali je ekipa posustala pred kraj sezone i završila na trećem mestu, iza Galatasaraja i Fenerbahčea.

Ko je bio najzaslužniji za Vaš dolazak u Bešiktaš?

- Slaven Bilić. Baš je želeo da me vidi u timu i zato mi je žao što je otišao iz kluba. Šteta, ali šta da se radi, to je fudbal. I bez njega mislim da ću uspeti da opravdam poverenje koje mi je klub ukazao i potvrditi epitet pojačanja.

Turski mediji pišu da će Tošić, po godini ugovora, u novom klubu zarađivati 900.000 evra.

(M.B.)