Bivši Partizanov klinac menja Lazovića u Zvezdi? (VIDEO)

Ponovo je aktuelizovana priča oko dolaska mladog Nemanje Radonjića na Marakanu

Bivši omladinac Partizana Nemanja Radonjić krenuo je putem koji nije tipičan za mlade fudbalere, ali bi poziv i dolazak u Crvenu zvezdu mogao da ga ''oživi'' u igračkom smislu.

Kako Sportski žurnal navodi, Radonjić se ponovo nalazi na meti čelnika Zvezde, a ovu informaciju otkrio je sam fudbaler koji se pohvalio svojim drugovima da ima poziv sa Marakane.

Radonjić igra na poziciji ofanzivnog veziste i bio bi idelana zamena za Darka Lazovića. Još u decembru 2013. godine pominjalo se da bi mogao da pojača Zvezdu, ali ga je tadašnja uprava crno-belih prodala u Rumuniju kako ne bi za džabe otišao na Marakanu. Iz Rumunije je otišao u Romu, a trenutno je član Empolija. Noćni život ga je udaljio iz kluba koji ne bi imao ništa protiv da ga se ''reši''.

Pitanje je samo kako će Delije reagovati na ovaj potencijalni transfer. Ipak, poznato je da je Radonjić veliki navijač Zvezde i da je često posećivao utakmice na Marakani. Takođe, nije želeo da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom tako da nije igrao za prvi tim.

(Telegraf.rs)