DOBRO SMO PROŠLI: Srbija dobila protivnika u osmini finala Mundijalita!

Izabranici Veljka Paunovića će se za mesto u četvrtfinalu Svetskog prvenstva za fudbalere do 20 godina boriti protiv Mađarske

Fudbaleri Srbije starosti do 20 godina dobili su protivnika u osmini finala Svetskog prvenstva koje se igra na Novom Zelandu, a to će biti selekcija Mađarske koja se kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa plasirala među 16 najboljih selekcija planete.

Izabranici Veljka Paunovića su kao pobednici svoje grupe izborili prolaz i priliku da imaju olakšan put prema završnici, dok su naši severni susedi porazom od Nigerije u poslednjem kolu završili na trećoj poziciji u svojoj grupi i samo bolja gol razlika od Hondurasa im je donela mesto u osmini finala.

Kada se sve pogleda možemo reći da Orlići nisu prošli loše uopšte, a što je najbitnije, u slučaju da prođu dalje takođe neće imati nekog prejakog protivnika u četvrtfinalu, jer se ukrštamo sa boljim iz duela Kolumbija - SAD, dok bi prema svim očekivanjima u polufinalu trebalo da idemo na Nemačku.

Naravno, najpre bi trebalo pobediti Mađare koji jesu prošli dalje sa samo jednim trijumfom, ali sigurno se neće predati bez borbe. Meč između Srbije i Mađarske je na programu 10. juna.

(Telegraf.rs)