Novak: Boriću se, vratiću se, i uzeću trofej sledeće godine!

Novak Đoković je bio potrešen posle poraza u finalu Rolan Garosa, ali je smogao snage i izašao pred publiku na Šatrijeu

Novak Đoković je izgubio veliko finale Rolan Garosa od Stena Vavrinke. Švajcarac je igrao kao u transu, odigrao je meč karijere, dok je Nole odigrao ispod svog nivoa posle osvajanja prvog seta, i Vavrinka je slavio sa 3:1, i najbolji teniser nije uspeo da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

GLAVU GORE, ŠAMPIONE: Đoković izgubio čudno finale RG od neverovatnog Vavrinke (FOTO)

Novaku nije bilo lako da priča posle meča, veliki aplauz naterao mu je suze na oči, ali smogao je snage i izašao je pred francusku publiku na Šatrijeu.

Đoković zaplakao! Nikad jače ovacije u istoriji tenisa! (VIDEO)

- Zaista sam uzbuđen, potrešen... Moj govor bi trebalo da bude kratak. Na početku želim da iskažem poštovanje prema Vavrinki i da mu čestitam, i njemu i njegovoj porodici. Svaka čast, zaslužio si da budeš šampion i da pobediš - sportski je čestitao Novak protivniku.

ČIJE SU SUZE TEŽE? Dva velika šampiona plakala su ovog vikenda! (VIDEO)

- Nije mi lako da pričam, pošto se radi o mom najvažniem turniru u karijeri. Želim da zahvalim i mom stručnom štabu i publici, francuskoj publici. Svima vama koji ste došli ovde danas i učinili da ovaj turnir izgleda ovako - rekao je Đoković i za kraj završio govor kao pravi pobednik i šampion.

- Boriću se, ja želim da uradim to i učiniću sve da budem ovde sledeće godina u ovo vreme!

(Telegraf.rs)