Lebron pokazao penis protiv Golden Stejta! Ratnici mu razbili glavu, ali i Klivlend (VIDEO)

Najbolji NBA košarkaš bio je nespretan tokom jednog tajm-auta, a njegovi Kavsi poraženi su sa 21 razlike

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms želeće što pre da zaboravi četvrti finalni meč NBA lige protiv Golden Stejta. Osim što je šutirao nešto iznad 30 odsto, Ratnici su mu razbili glavu o kameru, slučajno je pokazao penis tokom tajm-auta, a njegovi Kavsi su poraženi kod kuće rezultatom 103:82.

Rezultat je 2:2, a Golden Stejt se vratio u igru najviše zahvaljujući Andreu Igudali. Nije Dre počeo 101. meč svog tima ove sezone, ali je u međuvremenu istisnuo Boguta sa parketa i postigao 22 poena, uz osam skokova.

Upravo je Bogut odgurnuo Džejmsa u skoku kada je ovaj pao i udario glavom o kameru. Rezultat svega je posekotina na Lebronovoj glavi mada verujemo da bi Džejms pristao da zaradi i drugu samo da mu se ''ono'' nije desilo na tajm-autu. Dok je pokušavao da popravi opremu kamera ga je uhvatila  u nezgodnom trenutku, a njegov penis se ''našao'' na TV-u.

Neverovatno je da su Džejmsu nedostajale samo dve asistencije za novi tripl-dabl. Ubacio je 20 poena, imao 12 skokova i 8 asistencija. Međutim, nijedan poen u poslednjoj deonici čime je nastavio negativan trend.

Fenomenalnu partiju pružio je i Timofejem Mozgov koji je ubacio 28 poena i imao 10 skokova. Zanimljiva stvar vezana za ruskog centra dogodila se u drugoj četvrtini kada je Mozgov prigovarao sudiji, a ovaj se proderao na njega i rekao mu da ućuti. Tompson sa 12 i Delavedova sa 10 poena su jedini sa dvocifrenim učinkom, uz Mozgova i Lebrona.

Kao i Igudala, tako je i Kari meč završio sa 22 poena i samo šest asistencija. Grin je ubacio 17, Barns 14, a Tompson i Li po devet.

Naredni meč na programu je 14. juna, a domaćin će biti Golden Stejt. Podsetimo, šampion je onaj tim koji prvi dođe do četiri trijumfa.

(Telegraf)