Mesi i Aguero doneli Argentini 2:0, ali je Paragvaj uspeo da izjednači! (VIDEO)

Veliko iznenađenje na Kopa Americi priredili su reprezentativci Paragvaja koji su došli do boda protiv velikog favorita

Prvo veliko iznenađenje na Kopa Amerika priredili su fudbaleri Paragvaja, koji su remizirali sa Argentinom (2:2), iako su Gaučosi vodili sa 2:0.

Golovima  Serhija guera i Lionela Mesija Argentinci su poveli protiv Paragvaja i delovalo je da su rešili pitanje pobednika, ali su oni uspeli da izjednače i naprave veliko iznenađenje u samoj završnici meča .

Posle očajne povratne lopte Pabla Agilara, Kun Aguero se našao u situaciji jedan na jedan sa golmanom Paragvaja, obišao ga i u 29. mionutu postigao vodeći gol za svoju reprezentaciju. Sedam minuta kasnije Lionel Mesi je iskoristio jedanaesterac, nakon što je u kaznenom prostoru fauliran Di Marija i postigao 46. gol za Argetinu u karijeri.

Svi su u tom trenutku verovatno pomislili da je meč završen, ali se Paragvajaci nisu predavali. Nelson Valdez je u 60. minutu uputio pravu bombu ka golu Romera i smanjio je rezultat, a njegov nekadašnji saigrač iz Borusije Dortmund, Lukas Barios je u 90. minutu postavio konačan rezultat i veliku radost Paragvajcima.

(Telegraf.rs)