PONOSNI PAUNOVIĆ: Ovo su prve reči trenera Orlića posle plasmana u polufinale

Trener mlade reprezentacije Srbije se zahvalio navijačima koji su pružili podršku njegovoj ekipi na Novom Zelandu

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je posle velike pobede nad Amerikom da je ponosan na njegov tim zbog plasmana u polufinale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

SRBIJA JE U POLUFINALU SVETSKOG PRVENSTVA! Orlići izbacili Amerikance posle penal drame! (FOTO) (VIDEO)

Srbija je posle boljeg izvodenja penala pobedila selekciju SAD sa 6:5, pošto u regularnih 90 minuta i produžecima nije bilo golova.

- Ponosan sam na moj tim koji je bio dobar u svim aspektima igre. Igrali smo protiv veoma dobrog rivala, obe ekipe su bile veoma dobro pripremljene, mislim da je utakmica bila izjednačena. Na kraju smo imali i sreće.

- Moram i da zahvalim navijačima Srbije koji su došli da nas podrže. Bilo je sjajno videti ih na stadionu, mislim da su nam mnogo pomogli - rekao je Paunović posle meča.

KAKVA EMOCIJA NA LICIMA ORLIĆA: Ovako su proslavili pobedu nad Amerikancima! (FOTO)

Amerikanci se posle poraza od Srbije teše ovim prelepim driblingom u stilu Berkampa! (VIDEO)

Srbija će u polufinalu igrati protiv selekcije Malija, koju je pobedila rezultatom 2:0 u grupnoj fazi.

- Igrali smo već protiv njih u grupi i znamo da su veoma dobar tim. Pobedili smo sa 2:0, ali meč je bio izjednačen. Spremićemo se za tu utakmicu najbolje što možemo i poštovaćemo protivnika. Za njih je sigurno velika stvar pobeda protiv Nemačke - dodao je Paunović.

Utakmica Srbija - Mali igraće se u sredu 17. juna u 09,30 po srednjeevropskom vremenu, takođe u Oklendu, dok će se u drugom polufinalu sastati Senegal i Brazil.

(Telegraf.rs/Tanjug)