Partizanova grupa "Šedouzi" sinoć tukla navijače Milana, uzvratili im "40+" (VIDEO)

Tuča na jugu uoči utakmice nije bila između "grobara", već je pesnicama ukazana "dobrodošlica“ tifozima, koji su na derbi stigli na poziv jednog od legendarnih vođa Partizanovog juga Čegija

Tuča na južnoj tribini Partizanovog stadiona uoči revanša polufinala fudbalskog kupa sa Zvezdom nije izbila između "grobara", već su, kako nezvanično saznajemo, pripadnici navijačke grupe crno-belih "Šedouz“ (Shadows) pesnicama poželeli "dobrodošlicu“ Milanovim navijačima, koji su došli u uzvratnu posetu grupaciji "40+“, odnosno njenom vođi Čegiju!

Podsećamo da je jedna od legendarnih glava Partizanovog juga bio gost tvrdog jezgra Milanovih navijača na utakmici "rosonera“ s Barselonom na "San Siru“ u Ligi šampiona. Dvadesetak italijanskih tifoza iskoristilo je "večiti derbi" za revanš posetu, ali se nisu dobro proveli na beogradskom stadionu.

"Šedouzi“ su se, očigledno, poveli principom "prijatelj moga neprijatelja i meni je neprijatelj“, stavljajući Milanezima na znanje da nisu dobrodošli na južnoj tribini.

Nasilničko ponašanje prema njima nije dugo trajalo."Šedouzi“ su im svojevrsnim "blic krigom" objasnili ko je gazda i šta misle o njihovoj poseti. Policija nije intervenisala.

(Telegraf.rs)