SRAMOTA: Dženkins pokrenuo vređanje Mačvana! (VIDEO)

Jedan u svakom smislu sraman potez za jednog sportistu koji je ovime poništio sve ono što je dobro uradio za svoj tim na parketu

Crvena zvezda je osvojila titulu šampiona Srbije pošto je bila bolja u tri utakmice protiv Partizana. Iako je čitava finalna serija, kao i svi prethodni dueli večitih rivala ove sezone bila obojena tenzijama, varnicama i ostrašćenošću, nekako su pojedini potezi po njenom završetku učinili da dobijemo barem mali privid da se normalnost vratila u srpsku košarku.

Iznenadićete se koji Zvezdin košarkaš je pokrenuo skandiranje za ubijenog Deliju! (VIDEO)

Vujošević prasnuo u smeh kada je čuo da Delije skandiraju: "Dule, ostani"! (VIDEO)

Ipak, izgleda da je sve to bilo kratkog daha, a možda i obično foliranje i gluma, jer sada neke druge stvari isplivavaju na videlo što pokazuje i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Sve se događalo na Kalemegdanu, gde su košarkaši crveno-belih slavili osvajanje šampionskog pehara zajedno sa 5.000 okupljenih navijača.

Duško Vujošević oduševio Zvezdaše: Ono što je uradio dugo će se prepričavati! (VIDEO)

Prozivali su redom pristalice Zvezde svoje miljenike da im se preko megafona obrate, a na kraju je došao red na Čarlsa Dženkinsa koji je posle dosta razmišljanja i na nagovor okupljenih navijača zapevao uvredljivu pesmu koju oni pevaju igraču Partizana Milanu Mačvanu. Pogledajte i poslušajte taj snimak.

Zaista posle ovoga možemo reći još jedan ružan i sramotan čin, neprimeren za jednog sportistu, ma kako god da se on zvao, i koji baca senku i ljagu na sve ono što je on uradio na parketu, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazio.

(Telegraf.rs)