Karadžić o uspehu fudbalera: Investicija u Sportski centar se isplaćuje

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije ponosan na uspeh učenika Veljka Paunovića, za koji tvrdi da nije slučajan

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, pridružio se čestitkama reprezentativcima Srbije do 20 godina, koji su postali prvaci sveta. 

Ekipa selektora Veljka Paunovića pobedom nad Brazilom u finalu, rezultatom 2:1 posle produžetaka, napravila je najveći uspeh u istoriji našeg fudbala od osamostaljenja.

NEVEROVATNA STATISTIKA: Tri puta smo igrali Mundijalito - dva puta ga osvojili!

- Ništa lepše našem narodu “zlatni momci” i stručni stab nisu mogli da podare od osvajanja prvog mesta. Pobeđen je veliki rival. Verovatno Brazil ima registrovanih igrača koliko Srbija ima stanovnika - poručio je Karadžić.

ŠTA KAŽU JUNACI: Srbijo čekaj nas, donosimo ti pehar šampiona!

Predsednik FSS-a je naglasio da je organizacija na čijem je čelu omogućila da se mladi fudbaleri razvijaju na pravi način, uz stručan nadzor trenerskih kadrova, što je sve zasluga vrednog rada vođstva Saveza.

- Kao svaki građanin Srbije ponosan sam. Želim svima da čestitam veliki rezultat koji nije slučajan. Ogroman, mukotrpan rad, ulaganja godinama. Izgradnja sportskog centra koji je verovatno i osnova za rezultate mlađih selekcija. Naša investicija nije bila neopravdana, u dvema selekcijama imamo ogroman potencijal. Vrlo brzo će i A tim beležiti rezultate na ponos nacije, siguran sam da ti dani dolaze.

(Telegraf.rs)