Ovaj košarkaš Zvezde je prvi potvrdio da ostaje i sledeće sezone!

Gotovo je sigurno da će tim Zvezde pretrpeti velike promene, ali jedan košarkaš sigurno ostaje, jer želi da bude lider sledeće sezone

Košarkaši  Crvene zvezdeosvojili su titulu šampiona Srbije posle 17 godina.Prošlo je četiri dana od tada a već se licitira ko će ostati u klubu a ko odlazi.

Gotovo je sigurno da odlaze Bobi Marjanović, Maik Cirbes, Čarls Dženkins, Markus Vilijams i Jaka Blažič, ali se ne zna šta će biti sa ostalim nosiocima igre za koje Zvezda ima ozbiljne ponude.

PALO TUŠIRANJE: Košarkaši Zvezde okupali Radonjića šampanjcem! (VIDEO)

Ipak, jedan igrač je potvrdio da će sigurno ostati. To je Nemanja Dangubić koji je istakao da je prošao period privikavanja posle prve sezone u crveno-belom dresu i da u narednoj očekuje još veći lični napredak.

SPEKTAKL NA KALEMEGDANU: Pogledajte kako više od 5.000 Delija slavi Zvezdinu titulu! (FOTO) (VIDEO)

VIDEO UBOD: Kad Bobi nategne šampanjac, svi pomisle da pije pivo!

- Sigurno je da ostajem u Zvezdi. Dosta ljudi mi govori da ću naredne sezone biti jedan od najvažnijih igrača.

- Međutim, u životu volim da radim stvari koje se dešavaju trenutno i ne razmišljam o tome. Sada želim da slavim i uživam, a prerano je pričati o ambicijama u narednoj sezoni”.

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević uvrstio je krilnog košarkaša na preliminiralni spisak za predstojeće prvenstvo Evrope, ali Dangubić se nada da će biti i u užem izboru.

- Čekam da vidim šta će selektor odlučiti kada bude skratio spisak na 18 igrača , koji idu na pripreme. Svakom košarkašu je san da igra za reprezentaciju, pa i meni da branim grb Srbije, ali i osvojim medalju - zaključio je Dangubić.

(Telegraf.rs/Tanjug)