Drogba oživeo traume: Vidić je jedan od trojice najbrutalnijih defanzivaca koji su ga ikada čuvali! (VIDEO)

Napadač iz Obale Slonovače istakao je da mu je najteže bilo da igra u duelima protiv Junajteda, jer je morao da vodi borbu protiv srpskog defanzivca i njegovog partnera u odbrani

Didije Drogba je jedan od najboljih napadača Premijer lige u poslednjoj deceniji. Snažni golgeter iz Obale Slonovače je došao u Čelsi 2004. godine i od tada je vodio velike bitke sa protivničkim defanzivcima.

Golgeter Plavaca je bio prava noćna mora protivničkih štopera, ali je i sam imao pojedine igrače protiv kojih nije voleo da igra.

Drogba prošetao jednu od najpoznatijih starleta na svetu! (FOTO) (VIDEO)

On je u razgovoru sa Rijom Ferdinandom otkrio imena trojice fudbalera. Među njima je i sam Ferdinand, koji ga je intervjuisao, a očekivano među njima se našao i Nemanja Vidić, sa kojim je činio čuveni bedem Mančester junajteda.

- Uvek sam govorio da je najteže bilo igragi protiv tebe i Vidića - rekao je Drogba Ferdinandu.

- Kada bih postigao gol protiv u duelu protiv njih, bio bih veoma, veoma srećan, jer se nije često dešavalo da postižem golove protiv Junajteda - istakao je Drogba, koji je dodao da je pored čuvenog štoperskog tandema Crvenih đavola Karlos Pujol jedan od najboljih defanzivaca protiv koga je igrao.

Drogba i Vidić često su bili u klinču tokom igara u Premijer ligi, a nije sve završavalo samo na brutalnim duelima, već je bilo i udaraca i krvi. Pogledajte neke od njihovih najupečatljivih duela.