ZAČETA U ZATVORU, MAJKA JU JE TUKLA: Čudna životna priča seksi golmanke koja je osvojila zlato! (VIDEO)

Evo nekoliko detalja iz života lepe Houp Solo za koje verovatno niste znali

Sa svojom reprezentacijom nedavno je osvojila Svetsko prvenstvo i važi za jednu od najlepših golmana, i uopšte sportiskinja, na svetu. To je bio kratak uvod za one koji ne znaju Houp Solo, 32-godišnju fudbalerku Sijetl Rejna.

Sa reprezentacijom SAD osvojila je dve zlatne olimpijske medalje, a njena sudbina i karijera oličenje su reči "kontroverzno".

Evo nekoliko detalja o lepoj Amerikanki za koje verovatno niste znali.

- Ona je začeta u zatvoru, prilikom jedne posete majke njenom ocu, koji je kaznu služio zbog pronevere, pisala je Houp u svojoj autobiografiji "Solo: A Memoir of Hope". U ispovesti za televiziju "ESPN", Hopu je priznala nju i brata Markusa redovno tukla majka, koja je bila alkoholičarka, a porodica je živela siromašno.

Takođe, prepričala je situaciju sa odmora - da su Houp i brat morali da spavaju na klupi u Sijetlu.

- Ono što je ipak otac dobro uradio kada je u pitanju njeno odrastanje jeste što joj je preneo ljubav prema fudbalu. Houp je počela da trenira u srednjoj školi, a na koledžu je odlučila da igra na poziciji golmana. Zaigrala je za omladinsku ekipu, da bi potom prešla u profesionalne vode i postala jedan od najboljih golmana na svetu.

Ipak, Solo je imala problema u karijeri zbog svog temperamenta i kratkog fitilja: ulazila je u konflikt sa bivšim trenerima i igračicama.

- U januaru prošle godine, Houp je uhapšena zajedno sa svojim mužem Džeramijem Stivensom zbog vožnje u pijanom stanju, a tom prilikom je i napala policajce. Zbog toga je bila suspendovana 30 dana iz ekipe.

- Nije to bio kraj - ovog leta je golman ponovo privedena u Vašingtonu jer je njen 17-godišnji nećak pozvao policiju, tvrdeći da ga je Houp tukla. Policija ga je zatekla sa raskrvavljenim uvom, a po telu je imao još nekoliko modrica.

Mladić je tvrdio da je Solo došla u Vašington kako bi utešila svoju polusestru, koja je teško podnela što ju je ostavio muž, a navodno je pobesnela zato što je propustila let kojim je trebalo da se vrati da bi odigrala utakmicu.

- Taman se vratila u naše živote, ali ona ovo uvek radi - rekao je uplakani Obert, koji je dodao i da Houp "mnogo pije".

Kada je privođena, Solo je vrištala na jednog policajca:"Ti si k***a. Plašiš me se jer bih bez ovih lisica mogla da te prebijem".

- U avgustu 2014. godine, njene golišave, ili bolje rečeno, pornografske fotografije su procurele u javnost, tako da je i ona jedna od mnogih svetskih sportistkinja kojoj je haker objavio kompromitujuće fotografije.

(Telegraf.rs)