ZNA GA U DUŠU: Pirlo upozorio golmana gde će šutirati Kaka (VIDEO)

Italijan na svom debiju za Njujork Siti usmerio golmana na pravu stranu

Njujork i fudbal, do juče nespojivo, ali svako ko je gledao meč Sitija i Orlando Pajratsa stekao je utisak da je najvažnija sporedna stvar na svetu za Evropljane, morala mnogo ranije da se desi i u Velikoj jabuci.

Meč je bio spektakularan u pravom smislu te reči: Završen je pobedom domaćeg Njujorka rezultatom 5:3, sa obe strane igrale su superzvezde, za Siti David Vilja (dao dva gola), i Kaka za goste, ali je obojicu makar na toj utakmici zasenio debitant u dresu domaćeg tima - Andrea Pirlo.

OVO NIJE PIRLO KOJEG VOLIMO! Zar i ti majstore? (VIDEO)

Upravo je slavni Italijan bio u centru pažnje po ulasku u igru, pošto su mu navijači oduševljeno klicali, a iako nije postigao gol, izveo je jedan interesantan potez.

U trenutku kada se Kaka spremao da izvede slobodan udarac, Pirlo je rukom pokazivao svom golmanu gde će šutirati Brazilac sa kojim je bio saigrač u Milanu dugih šest godina, pa otud "u dušu" zna navike Južnoamerikanca.

I stvarno, baš tamo gde je iskusni veznjak pokazivao dok je stajao u "živom zidu", tamo je Kaka i gađao, a srećom po Siti, pogodio je stativu. Golman je možda bio "kratak" u toj situaciji, ali je poslušao ispravan Pirlov savet i bacio se baš tamo gde mu je i rekao.

(Telegraf.rs)