Ovaj Holanđanin je trebalo da potpiše za Zvezdu u ponedeljak, ali sada je pod znakom pitanja (VIDEO)

Izdanak Ajaksove škole faktički je sve dogovorio sa crveno-belima, ali pitanje je šta će sada biti sa transferom posle burne noći na Marakani

Najnovije pojačanje Crvene zvezde trebalo je da bude Mičel Donald, ali posle najnovijih dešavanja na Marakani na utakmici protiv Radničkog iz Niša, pitanje je kako će se odvijati situacija u ovom, gotovo završenom transferu.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

>>> Zvezda ostaje bez portparola: Marko Nikolovski odlazi sa Marakane!

Kako Telegraf saznaje, transfer je faktički već bio gotov i vezista Mordovije je trebalo da dođe u Beograd početkom nedelje.

Prvi pik je bio Portugalac Pele, koji je i definitivno potpisao za Pakoš Fereiru, ali je Zvezda imala spremnu zamenu u vidu Holanđanina, koji je izdanak čuvene Ajaksove škole.

Donald je zapao za oko čelnicima i stručnom štabu sa Marakane na prijateljskoj utakmici ove dve ekipe, koja je odigrana pre nekoliko nedelja.

Ovaj 26-godišnji fudbaler može da pokriva gotovo sve pozicije u veznom redu, izdanak je Ajaksa, gde je u prvom timu bio od 2007 do 2011. godine, uz pozajmicu Viljemu II. Potom je tri godine igrao za Rodu, da bi 2014. potpisao za Mordoviju.

Crvena zvezda evidentno ima velike probleme u veznom redu, što se videlo i na meču protiv Radničkog iz Niša, gde Zvezda nije uspela da pobedi na Marakani.

Donald je trebalo da poveže sredinu terena, i unapredi igru ekipe Miodraga Božovića, ali posle burne noći na Marakani i skandiranja ''Uprava napolje'', pitanje je šta će se desiti kada je u pitanju ovaj transfer.

Pogledajte i neke od njegovih najboljih poteza.

(D.U.)