Kalinić još nije potpisao za Fener, a imao je i poruku za Zvezdaše! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je potvrdio transfer, ali mora prvo da prođe lekarske preglede pre nego što parafira ugovor sa turskim timom

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na pripremama za Evropsko prvenstvu u Kranjskoj Gori, a to vikenda će im u poseti biti novinari. Jedan od najtraženijih igrača među predstavnicima medija iz Srbije je sigurno Nikola Kalinić i to zbog transfera u Fenerbahče.

>>> DEFINITIVNO: Nikola Kalinić prešao u Fenerbahče!

Njegov sada već bivši klub Crvena zvezda je u petak potvrdila da će reprezentativno krilo preći u redove turskog kluba za sumu od milion evra posle samo jedne sezone u crveno-belom dresu. Srpski košarkaš je to potvrdio medijima, ali je istakao da još nije parafirao ugovor.

- Nije još sve završeno, a kada bude onda ću moći da pričam o tome. Jeste transfer dogovoren, ali još nije sve gotovo. Trebalo bi da prođem lekarske preglede i ne znam tačno kada će to biti. Sve zavisi od dogovora sa selektorom -  rekao je Kalinić žali što se zadržao samo godinu dana u Zvezdi.

On je još poručio i navijačima crveno-belih da će se videti u novembru kada bude gostovao sa novim klubom baš protiv bivše  ekipe u Beogradu, a sve to možete videti na snimku ispod.

(Izveštač Telegrafa iz Kranjske Gore, Dragutin Stojmenović)