Bio je velika nada Zvezde, a sada je pred prelaskom u Partizan?

Crno-beli bi mogli da dobiju narednih dana pojačanje na poziciji pleja

Bio je velika nada Crvene zvezde, ali svoj talenat nije uspeo da pokaže na Malom Kalemegdanu pa se otisnuo u Skoplje, a sada bi mogao da pređe u redove najvećeg rivala kluba u kome je ponikao. Aleksandar Cvetković bi uskoro mogao da postane drugo pojačanje Partizana ovogo leta.

Kako prenosi "Mocart Sport" koji se poziva na portal "Vesti", plejmejker koji je košarkašku školu izučio u Zvezdi i kome se predviđala sjajna budućnost ne samo u Srbiji već i Evropi, trebalo bi u subotu tokom dana da se sastane sa Duško Vujoševićem i razgovara na temu dolaska među crno-bele.

Dobro se zna kakava je finansijska situacija u redovima vicešampiona Srbije, tako da ukoliko se odluči da pređe u redove Partizana to sigurno neće zbog novčane ponude, već pre svega pokušaj da se vrati na veliku scenu na kojoj nije zasijao pravim sjajem dok je boravio u crveno-belom dresu.

Podsetimo da je Cvetković bio čak i učesnik "Najk Hup samita" i igrao za tim najtalentovanijih tinejdžera sveta i da mu je dok je bio na Malom Kalemegdanu predviđana velika karijera, ali to se nije ostvarilo iz brojnih razloga tako da je on sakupio stvari i otišao u skopski MZT gde je igrao poslednje dve godine i prosečno davao 8,7 poena po meču uz 4,1 asistenciju.

(Telegraf.rs)