"ATOMSKA SRBIJA NAM OČITALA LEKCIJU": Evo šta pišu naše zabezeknute komšije (FOTO)

Mediji u komšiluku složni da je Srbija kvalitetnija ekipa

Hrvatski mediji posle poraza u finalu Svetskog prvenstva od Srbije u vaterpolu (11:4) ističu veliko žaljenje, ali i priznaju da je bolji tim zasluženo došao do zlatne medalje i titule.

>>> Srpski vaterpolisti: Hrvate je slomilo naše srce, selektor se malo ugojio pa nije skočio u bazen!

Jutarnji list, finalnu utakmicu opisuje kao "istorijski susret titana", a u daljem tekstu navodi da je propuštena šansa koju je hrvatski nacionalni tim čekao osam godina, kao i da je Srbija "očitala lekciju prestrašenoj hrvatskoj selekciji".

>>> SVI NA DOČEK: Srbijo, pozdravite zlatne vaterpoliste u nedelju u 20 časova!

>>> KOLINDA MEŠA POLITIKU I SPORT: Srećno vaterpolistima u danima kad slavimo pobedu!

Portal Indeks pod naslovom "Atomska Srbija uništila bezidejnu Hrvatsku" piše da je Hrvastka bila nemoćna u finalu protiv vrlo jake Srbije, koja je opravdala status favorita i zasluženo osvojila zlatnu medalju.

T-portal ističe da je selekcija Hrvatske doživela debakl protiv Srbije, koja je pokazala celom svetu gde se igra najbolji vaterpolo. Sajt 24sata.hr prenosi da Hrvatska nije dorasla rivalu kakav je Srbija i da je ekipa Dejana Savića u ovom trenutku bolja.

Reprezentacija Srbije slavila je u finalu Svetskog prvenstva u Kazanju protiv selekcije Hrvatske sa 11:4 i osvojila petu titulu prvaka sveta.

(Telegraf.rs/Tanjug)