ŽENA MU KRIVA: Murinjo urlao na lepu Čelsijevu doktorku! (VIDEO)

Lekarski tim ukazao pomoć Azaru van terena iako mu, prema mišljenju Portugalca, to nije bilo potrebno

Branilac titule Čelsi opekao se već na startu šampionske trke u Premijer ligi odigravši samo 2:2 protiv odličnog Svonsija u Londonu.

Plavci su još i dobro prošli jer su od 52. minuta bili brojčano slabiji zbog isključenja Kurtoe, a Žozeu Murinju je sem toga još nešto zasmetalo - žena!

>>> Premijer liga ovakvu proslavu gola nije videla: Svonsi mogao i do pobede protiv Čelsija (VIDEO)

Da, žena. I to ne bilo koja žena, već šef lekarskog tima Eva Karneiro koja je u jeku napada Čelsija u sudijskoj nadoknadi ukazala pomoć Azaru van terena, tako da ovaj nije mogao da se vrati u igru bez prethodnog odobrenja sudije, što je potpuno razbesnelo Portugalca.

- Nisam uopšte zadovoljan kako je reagovao moj lekarski tim. Čak iako ste sekretar ili ste zaduženi da nosite opremu, ili ste doktor, morate da razumete igru - rekao je Murinjo posle meča.

Murinju je bilo potpuno neverovatno da članovi njegovog stručnog štaba nisu prepoznali trenutak da se suzdrže od intervencije za koju, tvrdi, nije bilo potrebe.

- Trebalo bi da vam je jasno da imate igrača manje i kada odete da ukažete pomoć igraču, morate biti sigurni da je igrač zaista povređen. A ja sam siguran da je sa Azarom bilo sve u redu. Dobio je udarac, bio je umoran, ali je moj lekarski tim impulsivno i naivno reagovao i ostavio me sa osam igrača u kontri posle ubačene lopte - pridikovao je Murinjo.

(Telegraf.rs)