Fudbalski mađioničar ponovo igra za reprezentaciju Brazila! (VIDEO)

Karlos Dunga je mnoge iznenadio najnovijim spiskom reprezentativaca

Selektor Brazila Karlos Dunga mnoge je šokirao najnovijim spiskom reprezentacije, pa je tako brazilski spisak reprezentativaca tranutno jedna trenutno najkomentarisanijih sportskih vesti u svetu.

Veliko iznenađenje predstavlja to što je sa spiska otpao dosadašnji kapiten Tijago Silva, kao i zvezda Liverpula Filip Kutinjo, koji je u odličnoj formi, i koji je nedavno postigao spektakularan gol za pobedu crvenih protiv Stouka u prvom kolu Premijer lige.

Ipak, ono što je najupečatljivije, kada je u pitanju Dungin spisak, jeste povratak Kake u redove ''Selekaa''. Uz njega povratnik u reprezentaciju je i Hulk.

Kaka je trenutno nastupa za Orlando Siti u američkoj MLS ligi, gde oduševljava publiku spektakularnim potezima.

>>> Kaka je ovom majstorijom potpuno zaludeo Amere (VIDEO)

Njegove partije nisu prošle nezapaženo kod Karlosa Dunge, koji ga je, posle duže pauze vratio u reprezentaciju, iako već ima 33 godine. Ove odluke izazvale su oprečne reakcije navijača, a mnogi kritikuju Dungu zato što je sa spiska izostavljen Filip Kutinjo, koga smatraju možda i trenutno najboljim fudbalerom Brazila u veznom redu.

Pogledajte i sve golove Kake u dresu Brazila.

CEO SPISAK REPREZENTACIJE BRAZILA:

Džeferson, Marselo Grohe, Alison, David Luiz, Markinjos, Gabrijel Paulista, Miranda, Dani ALveš, Felipe Luis, Danilo, Daglas Santos, Luis Gustavo, Fernandinjo, Elijas, Ramireš, Oskar, Firmino, Vilijan, Lukas Lima, Nejmar, Kaka, Hulk i Daglaš Kosta

(Telegraf.rs)