Belorusi Bogdanovim najavili Grobare i Partizan! (FOTO)

Beloruski mediji napravili su grešku u želji da im članak o navijačima Partizana deluje atraktivnije

Dolazak Partizana u Belorusiju vest dana je u ovoj zemlji. Večeras će crno-beli na Borisov Areni od 20.45 odigrati prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv BATE Borisova.

Ovaj meč je tema dana u Belorusiji, a mediji sa posebnom pažnjom pišu o navijačima Partizana, koji će biti na stadionu u Borisovu. Takođe, spekuliše se da će sa njima na tribini biti i navijači CSKA iz Moskve, koji su u prijateljskim odnosima sa Grobarima.

>>> PARTIZANOVA BORBA ZA SLAVU I OGROMAN NOVAC: Crno-beli u ofanzivnom sastavu napadaju BATE!

Sa njima bi, prema neobaveštenom novinaru beloruskog lista Kosmopoljskaja pravda, mogao da bude i jedan od vođa navijača Crvene zvezde, Ivan Bogdanov.

U članku koji se bavi navijačima Partizana nalazi se fotografija Ivana Bogdanova, čija je slika sa meča iz Đenove postavljena verovatno kako bi članak delovao atraktivnije i zastrašujuće čitaocima.

U komentaru ispod slike se objašnjava i značenje naziva grobari kada se reč prevede na ruski jezik. Takođe je istaknuto i da će mesto na tribini rezervisanoj za gostujuće navijače moći da uđu samo oni koji imaju  pasoš, a navode da će Partizan bodriti oko 300 navijača.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(M.B./Telegraf.rs)