Terzić otkrio da Rajković ne ide u Galatasaraj zbog ubijenog Delije!

Imamo saznanje da je turski klub spremio tri miliona evra, ali nas niko nije kontaktirao. Njegov ne odlazak je moralni čin, kaže direktor Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je  da će kapiten i golman Predrag Rajković preći u Galatasaraj i taj potez obrazložio kao moralni čin.

Da li je ovo najoriginalnija akcija Delija za poziv na Marakanu? (FOTO) (VIDEO)

- S obzirom na pisanje štampe da golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram da kažem da to nije tačno.

- Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Rajkovića i da je spremio tri miliona evra, međutim mene za sada niko nije kontaktirao - rekao je Terzić Tanjugu.

On je poručio da bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, učiniće sve da Rajković ne ode u tim iz Istanbula.

- Nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama.

Podsetimo, navijači Galatasaraja, ali košarkaške sekcije, su prošle godine u Istanbulu usmrtili navijača Zvezde Marka Ivkovića Jagodu, zbog čega su navijači Zvezde savetovali da Rajković ne ide u taj turski klub.

- Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih, pa makar ona stigla u nekim sledećim prelaznim rokovima - naveo je Terzić.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor:Tanjug)