I Jagodina dobija brdo para od transfera Rajkovića!

Čak 30 procenata od transfera golmana Zvezde ide na račun Ćurana

Prodajom Predraga Rajkovića Crvena zvezda će zaraditi dovoljno novca da sebi malo olakša poslovanje, a od novca koji će se sliti od Makabija gde će sjajni golman nastaviti karijeru - profitiraće i Jagodina.

>>> RAJKOVIĆ OTKRIO: Idem u Makabi!

Poznato je da Ćuranima od dalje prodaje Rajkovića iz Zvezde pripada ne malih 30 procenata, što je u ovom slučaju velikih 900.000 evra, pošto su Izraelci pristali da ispune uslove crveno-belih i uplate 3.000 000 evra, i to u jednoj tranši!

Ovo je ujedno i najveći iznos koji su Jagodinci dobili za nekog svog igrača, a da ga oni nisu direktno prodali, već su profitirali samo na procentu, koji je u slučaju Rajkovića takav da će moći da reše neke svoje finansijske poteškoće - to je sigurno.

>>> Grof Božović: Još nisam video da je Rajković otišao

Za Zvezdinog golmana su, pored Makabija, interesovanje pokazala i dva nemačka kluba, od kojih je Augzburg bio najuporniji, ali je mladi čuvar mreže ipak odabrao Izrael, što zbog činjenice da će igrati Ligu šampiona, ali i zbog povoljnijeg finansijskog momenta po klub, jer će Izraelci odmah uplatiti Zvezdi novac.

(Telegraf.rs)