Krenuo je da pljačka MMA lepoticu, a onda je MOLIO da ga spasi policija! (VIDEO)

Dvojica džeparoša napravila životnu grešku kada su krenuli na Moniku

Dvojica džeparoša koji su nedavno napali Moniku Bastos dobro će razmisliti kada im sledeći put padne napamet da krenu u pljačku, pa makar i na neku bakicu.

>>> Upucan Kličkov izazivač kad je krenuo po kebab!

Jer, em što nisu odradili posao kako valja, em su dobili batine, doduše jedan samo, pošto je drugi pobegao - em su kasnije i uhapšeni.

Ono što je više od svega toga bilo ponižavajuće za njihovu "reputaciju" je činjenica da ih je savladala - devojka! Verovatno će se oni sada pravdati pred ortacima da to nije "bilo koja devojka", već dobro utreniranana džiu-džitsu i MMA takmičarka, ali to sigurno neće obrisati sramotu koja će ih večno proganjati.

- Vraćala sam se sa treninga kada su me zaskočila dvojica - prepričala je brazilskim medijima Monika napad koji se dogodio u mestu Asailandia.

- Pokušala sam da sačuvam telefon, ali mi ga je jedan od njih uzeo. Ubrzo sam shvatila da nisu naoružani, pa sam im najpre preprečila put prednjim točkom motora i obojica su pala na zemlju. Momak koji mi je uzeo telefon je pobegao, ali sam uspela da uhvatim ovog drugog.

I uhvatila ga je, i to kako! Kao zmija žabu!

E, to je tek bio prizor! Snimak bespomoćnog džeparoša koji kuka i jauče kao dete, dok ga spretnim zahvatom nogama davi ova neutrašiva devojka, obišao je svet. Držala ga je petnaestak minuta, sve dok policija nije stigla i preuzela "brigu" o nesrećnom lopovu.

S obzirom na to šta je doživeo, dolazak policije video je kao spas od najvećih muka.

- Nije mi ovo prvi put. Nekoliko puta su me pokušali opljačkati, a ovo je drugi put da sam uzvratila. Ponekad je to riskantno jer zadnji put su razbojnici imali noževe. No iskoristila sam znanje s treninga i oterala ih - rekla je Monika.

(Telegraf.rs)