Pogledajte koje su poznate ličnosti podržale WE RUN BELGRADE TRKU (FOTO)

Trka počenje sutra u 12h na Ušću. Kapije se otvaraju već u 9h, a posetioce očekuje očekuje dobra zabava, brojni zanimljivi sadržaji ali i zajedničko zagrevanje pred veliku trku.

Na sutrašnjoj velikoj WE RUN BELGRADE trci trčaće više od 8000 trkača, a samu trku i trend gradskog trčanja podržale su i neke od najpoznatijih domaćih javnih ličnosti iz sveta muzike,glume, ali i politike.

Jelena Karleuša, Tamara Dragičević, Nikolija, Vlada Vuksanović, Ognjen Kajganić, Ivana Đerisilo, Una Senić, Aleksandar Radojičić, Nikola Rokvić i Bojana Barović su samo neki od članova velike Nike porodice koji su zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem podržali ovu manifestaciju na kojoj se očekuje rekordan broj trkača.

Trka počenje sutra u 12h na Ušću. Kapije se otvaraju već u 9h, a posetioce očekuje očekuje dobra zabava, brojni zanimljivi sadržaji ali i zajedničko zagrevanje pred veliku trku.

Ove godine, u okviru We Run Belgrade, održaće se dve trke, trka od 5 i od 10km, a startne pozicije trkači će zauzeti u 12 časova u Bulevaru Nikole Tesle, na Novom Beogradu. Trkači će trčati Bulevarom Nikole Tesle, preko Brankovog mosta, napraviti okret ispod nadvožnjaka u Brankovoj ulici i nastaviti trku natrag preko Brankovog mosta ka Novom Beogradu.

Na kraju mosta, trkači će moći da odluče da li žele da istrče 10km, ili da skrenu levo ka starom sajmištu i svoju trku završe pretrčavši 5km. Mesto koje će odvajati trku od 5km od trke od 10km biće vidno obeleženo i jasno pokazivati pravac kako bi svi trkači u potpunosti uživali u ovom velikom Nike trkačkom maratonu.

Svi učesnici We Run Belgrade 2015, dobiće na poklon Nike majice i druge zanimljive poklone, koje će moći da preuzmu 6. septembra, na dan trke u Nike gradu.

Sve dodatne informacije vezane sa trku, dostupne su na sajtu www.werunbgd.rs

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)