ĆIRO POLUDEO KAD JE VIDEO IME: Biće kukastih krstova i ustaških pozdrava koliko hoćete!

Legendarni hrvatski trener poludeo kad je saznao ko bi mogao de preuzme kormilo hrvatske reprezentacije

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević emotivno je reagovao kada je čuo ko bi mogao da bude naslenik Nika Kovača na mestu selektora Hrvatske. Konstatovao je da ga Mamić i Šuker neće izabrati jer znaju a može da ih sruši iznutra.

Nakon razočaravajućih rezultata na gostovanjima u Azerbejdžanu i Norveškoj, počele su spekulacije o budućnosti pozicije selektora u Hratskoj reprezentaciji..

>>>Hrvati smenjuju selektora, tamo je rasulo!

Ćiro Blažević u lošim rezultatima ekipe kao glavnog krivca vidi trenera. Rekao je da je Kovač u utakmicama pokazao da je nestručan. On je u intervjuu za "Jutarnji" rekao da se vođa sluša ako ima znanje, a znanje je autoritet.

Međutim, najveću reakciju izazvalo je saznanje da bi Ante Čačić mogao da preuzme mesto selektora reprezentacije Hrvatske.

- Ako Čačić postane selektor, ja ću emigrirati! Moram pobeći odavde, ne mogu više... Niko mudar nije zanemario glas naroda. Ko to ignoriše, stradaće. A oni taj glas javnosti uopšte ne prihvataju i zato, ne čudite se, biće kukastih krstova i ustaških pozdrava koliko hoćete. Sve dok ih ne prisile na odlazak - izjavio je uzrujani Ćiro.

Na pitanje  zašto HNS neće postaviti njega za selektora iako je to bila želja ljubitelja fudbala u Hrvatskoj, on je odgovorio da Mamić i Šuker ne slušaju narod. Po njegovim rečim oni su apsolutni vladari hrvatskog fudbala i ne žele Blaževića na mestu selektora jer bi tako mogao da ih sruši iznutra.

- Jesam li zainteresovan? Ako me narod želi, naravno da jesam - dodao je Blažević uz konstataciju da za sebe smatra da je najbolji trener na svetu i da bi po preuzimanju selekciji Bugarske i Malte "dao po pet komada" .

- Budimo realni, tražimo nemoguće - zakljčio je Ćiro.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)