Hrvati zovu Boga u pomoć za predviđen duel protiv Srbije u četvrtfinalu! (FOTO)

Hrvatski mediji zastrašeni su moćnom igrom Srbije, jer će naša reprezentacija u četvrtfinalu Eurobasketa najverovatnije ići na ''kockaste''

Srpski košarkaši su razbili Italiju sa 101:82 u poslednjem kolu grupe B i odigrali najbolju utakmicu na Eurobasketu, čime su overili prvo mesto u grupi.

Time su Orlovi obezbedili sebi lakši put u nokaut fazi u Lilu, a to je zastrašilo naše potencijalne rivale u nastavku prvenstva.

>>> BOGOVI KOŠARKE rasturili Italiju i kao prvi odlaze u 1/8 finala! (FOTO) (VIDEO)

>>> Teo šmekerski poručio Italijanki: Neka bira koju će trojku! (VIDEO)

Izabranike Saleta Đorđevića predvodio je maestralni Miloš Teodosić, koji je imao 26 poena i osam asistencija, uz četiri pogođene trojke.

Srbiju u osmini finala očekuje duel protiv Finske, dok ćemo u projektovanom četvrtfinalu videti veliki derbi protiv Hrvatske (ukoliko prođu svog rivala u osmini finala).

>>> IDEMO NA MEDALJU: Prvo Finci, pa otvoren put do finala!

>>> BOGOVI KOŠARKE rasturili Italiju i kao prvi odlaze u 1/8 finala! (FOTO) (VIDEO)

Mediji u Hrvatskoj se uveliko bave tim duelom i pomno su pratili meč protiv Italije u kome je Srbija još jednom demonstrirala silu i demolirala Azure prvom stotkom na prvenstvu.

Novinari Jutarnjeg lista su najnadahnutiji. Tekst su počeli nadnaslovom - ''Pomozi Bože'', dok su u naslovu najavljuju utakmicu godine i ističu da Srbija gazi sve redom.

Oni posebno ističu maestralnog Miloša Teodosića, za koga kažu da je uništio Italijane trojkama i asistencijama. Takođe napominju i da je dan ranije protiv Turske izjednačio rekord Eurobasketa sa 13 asistencija.

Ostali nisu bili previše kreativni i uglavnom su preneli agencijsku vest o pobedi naše reprezentacije, a u naslovima ističu da Srbija delije moćno, kao i učinak kapitena Srbije.

Pogledajte i sami njihove naslove:

(Telegraf.rs)