JEZIVO: Brazilska legenda pokazala strašan ožiljak posle operacije! (FOTO)

Rivaldo prikovan za krevet posle hirurškog zahvata

Rivaldo Vítor Borba Ferreira (42) ili jednostavno Rivaldo, brazilski fudbalski velikan, definitivno je rešio da batali fudbal, ali ovaj put stvarno. Čak i da se sad opet predomisli da se vrati, ne bi ni mogao, jer je prikovan za krevet i sledi mu dug period mirovanja.

>>> RIVALDO SE VRATIO NA TEREN: Zamenio ga budući zet!

Proslavljeni Brazilac "pohvalio" se svežim i nimalo prijatnim za gledanje, pomalo jezivim ožiljkom na desnom kolenu, kao rezultat operacije koju je nedavno imao.

- Posle dva dana u bolnici, evo me već kod kuće. Pre svega želim da se zahvalim bogu jer bez njega svi smo ništa, zatim Doktoru Žoakimu Gravi i njegovom timu za negu koju su mi pružili, kao i osoblju bolnice u kojoj sam operisan. Hvala i svima koji su mislili na mene, slali poruke, molili se za moje zdravlje... - poručio je Rivaldo.

Bivši fudbaler Barselone, Milana i mnogih drugih klubova našao se u centru pažnje svetskih medija pošto je u meču druge brazilske lige protiv Makaea, za njegov Moži Mirim zaigrao zajedno sa sinom, a obojica su bili strelci na toj utakmici!

(Telegraf.rs)