Savo Milošević: Meč sa Albanijom je nacionalno pitanje!

Popredsednik FSS-a smatra da je ovo najbitnija utakmica u kvalifikacijama za našu reprezentaciju.

Potrpedsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević izjavio je da je utakmica sa Albanijom najbitnija za reprezentaciju Srbije. On je poručio da je ta utakmica postala nacionalno pitanje i da je ubeđen u dobar rezultat u Elbasanu.

Milošević je poručio da je utakmica jako bitna iako takmičarski Srbija nema nikakve šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo naredne godine.

>>> Tole Karadžić: Vučić mi čuva leđa u Albaniji!

>>> Ovo nam je trebalo: Albanci bez kapitena!

- Susret sa Albanijom postao je nacionalno pitanje, takmičarski deo reprezentacije za plasman na Evropsko prvenstvo je završen, mi smo bez šanse, ali ovo je najbitnija utakmica u kvalifikacijama. To mora da se prizna i prihvati - izjavio je Milošević.

On je dodao da nemamo ništa od priča o subjektivnim i objektivnim okolnostima koje su dovele do ovakve situacije.

- Razgovarali smo sa igračima o značaju i važnosti utakmice sa Albanijom, zbog psihološkog pritiska koji će biti na nama, ali i na njima. Iskreno verujem u dobar rezultat, siguran sam da će momci pokazati pravi karakter na ovoj utakmici - rekao je Milošević.

On je novinarima rekao da ga raduju pomaci u igri koje je reprezentacija pokazala na utakmicama sa Jermenijom i Francuskom.

- Bez obzira na komentare koje čujete od raznih zlonamernih ljudi, ekipa raste i iz utakmice u utakmicu i izgleda sve bolje. Utakmica sa Albanijom može da bude dobra prekretnica kada je u pitanju naš tim sa tog psihološkogh aspekta, jer pobeda protiv Albanije bi značila mnogo na tom planu, a to je zasad najbitnije. Očekujem da pokažemo da imamo kapaciteta, moći, snagu i kvalitet i da stvorimo tim do septembra iduće godine koji će nas odvesti na Svetsko prvenstvo - poručio je Milošević.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)